søndag 11. oktober 2009

Fotobok


Lurer på om dette blir som å banne i kirka, når man er scrapper og reklamerer for en fotobok. Men jeg har jeg flere av den sorten. Genialt om man har en haug med bilder man ikke orker å scrappe. Har gitt bort flere fotobøker i gaver også - kjempe fine gaver. Laget feriealbum i fjor, eldstefrøkna har snart lest den i stykker.

Slike bøker får man overalt, men jeg skal reklamere for FUJI, nå har de en kampanje på gang.
Her får du albumer/fotobøker som er tilpasset deg og ditt behov. Du velger hvilken størrelse du skal ha, farger, bakgrunner, etc. Du kan lage et lite skrytealbum til oldemor til å ha i vesken når hun skal på bingo, eller lage en større fotobok til noen du har vært på jentetur med, eller et digert en fra bryllupet!? Babyalbum, konfirmasjonsalbum, feriealbum, julefotobok, etc. Album til bestemor, Svein og Tone og tante Olga på Toten.
Du kan jo også lage deg årsbok. Samle høydepunktene eller de fineste bildene dine fra året som gikk og putte de i fotobok. Tenk for en fin samling det blir etterhvert. Velg standard type eller den litt dyrere varianten som ser mer eksklusiv ut. Benytt deg av denne flotte muligheten til å skaffe deg en fin fotobok fra FUJI.

1 kommentar:

Tonice sa...

Nok eitt kjæmpe tips:) Thank you:) Hente inn myyy informasjon her no:)