onsdag 14. oktober 2009

Affeksjonsverdi-album

Er du en sånn en som samler på alt mulig? Som ikke kaster noe? Som tenker, kan jo få bruk for det en vakker dag? Jeg må ta vare på minnene! Jeg kommer til å glemme hvordan denne så ut om jeg kaster den?

Da er dette løsningen for deg. Denne gode ideen falt ned i hodet på meg her en dag. Lag et affeksjonsverdialbum. Ta bilder av de tingene du måååå ha. Den 16 år gamle tshirten med det nesten utvaskede motivet på, lekebilden med 3 hjul og bamsen uten armer og bein og ett øye. Ta bilde, lim det inn i en album, skriv hva det er, hvor det er kjøpt, pris, farge, lukt, assossiasjoner det gir, etc, og KAST det. ;D

Nå mener jeg selvfølgelig ikke at man fotograferer sølvtøyet og porselenskoppene etter tippoldemor og kaster det i søpla. Men alle disse meningsløse tingene man samler på, som hoper seg opp i skuffer og skap, som man måååå ha, men aldri bruker eller ser på igjen. HIV DET! ;)

Her har jeg prøvd å illustrere noen albumsider. Har ikke laget slik album selv, da jeg kaster/gir bort alt jeg ikke bruker. Så de tingene jeg bruker på bildene er ikke alle mine, det som står er tull og tingene er i bruk (vel, ikke minidisken da). ;)


6 kommentarer:

Ann Hedvig sa...

Vet du, dette gjorde jeg da jeg sorterte vekk alle skoene til jenten min, etter 5 år. Tok bilde av samtlige par, skal ikke si at jeg har gjort noe med dem enda, men kanskje en gang....

Unknown sa...

Si dette til svigerfamilien din! Er tilfeldigvis gift med en av dem :-)

Carrin sa...

Hehe, visst var den moderne i knappe 15 minutter ja!
(har en jeg og....)

Tonice sa...

Sjå der ja....føle næsten du har skrevvi her t mæ:) ska ta hinte:)

linn kr/sykepleier sa...

Ja, den her va om dæ T! INGEN TVIL OM D! :D

Tatjana's Corner sa...

Kjempelurt. Skal prøve . Til nå er det dyttet på loftet.