onsdag 14. mars 2012

SiiiiiiiiiidenSydenturen er bestilt, og nedtellingen har begynt. I juni går turen til Kreta...igjen. :)
Det blir liksom dit vi reiser med ungene. Prøvde Tyrkia i 2009, og aldri mer dit med småunger. Hellas har liksom vunnet mitt hjerte, og synes at Kreta er en barnevennlig øy.

Vi skal prøve ut Menia i år. Et lite familievennlig hotell rett ved stranden. Billig og sikkert helt greit. Ungene gleder seg allerede til å bade i bassenget.


Jeg glemmer ALDRI 3 åringens første Kreta-tur da hun var 1 år. Det ble litt misforståelser da hotellet ble bestilt slik at da vi kom frem til Platanias på natta så var hotellet stengt. Ingen som ventet oss. Vi endte dermed opp på solsenger ved bassenget, med pikk-pakk og baby. 

Vi hadde knapt vann og noen småpakker med kjeks fra flyet. Vi var svette og skitne etter reisen og hadde skjegg på tenna etter manglende tannpuss.Vi måtte begynne å lete i kofferter etter noe varmt å ha på for det var KALDT på natta. Vi kledde på oss t-shirst og cardigans og lå med strandhåndklær på. Kl 04:10 begynte en hane i bakgården å gale, og det gjorde han hvert 5. minutt frem til kl 8 da folk kom på jobb.

Vi reiste sammen med med fossilene, og fattern mente at han godt kunne betale for å ligge på solseng istedet for hotellrom, for hvor mange fikk slike opplevelser på sydentur?!

Vi gleder oss til å reise tilbake. Denne gangen til overnatting på hotellrom. ;)

87 dager igjen til sol og sommer og is og milkshake. :D

 
 

2 kommentarer:

Anonym sa...

ååååå.........det såg deeeeeilig ut :)
Skulla ønska eg og han Jendor sku va med !

Anonym sa...

Kain æ få bli med???? Æ kan værra barnevakt??? :) :) :)

Ainapaina