fredag 16. april 2010

Når trollmor og lille lam ror til fiskeskjær

Mammapermen er over, og man er tilbake på jobb. Og det vises kanskje på bloggingen?? *rødmer kledelig*. Skal prøve å skjerpe meg på det området.

Jeg har faktisk fått scrappet litt i det siste også, skal få tatt bilder av sidene ved en senere anledning. Men her er iallefall 1 av dem. Scrappet til Scrappehusets Scrapp Ordet utfordring.
Ordet denne gang er "Rutiner". Og her har man uante muligheter, og fristen er 15. mai. :D

Jeg har lenge tenkt på å scrappe eldste frøknas soverutiner, og nå kom en gylden mulighet.
Teksten er som følger:

"Fra før du kom til denne verden har vi sunget de samme 3 godnattasangene for deg. Det eneste vi har endret på innimellom er rekkefølgen. Du er fast bestemt på at vi skal synge de samme sangene, og etter 4 år har du fortsatt ikke blitt lei. Det blir liksom ikke natta uten "Bæ, bæ lille lam", "Ro, ro fiskeskjær" & "Når trollmor har lagt sine 11 små troll"."
Bildet yter ikke LOen rettferdighet. Vanskelig å få frem alt som det er i virkeligheten.
Her har trollmor lagt sine 11 små troll. 11 haler stikker opp bak steinen.
Her roes det til fiskeskjær, og lille lam er med. ;D
Bildene er scannet fra "Bokstavene i rim og regler" av Anne-Lise Gjerdrum - min favorittbok fra barndommen. Resten av innholdet på LOen er sponset av Cosmo Cricket.

3 kommentarer:

Pia sa...

Tilbake på jobb her og - jobber heldigvis redusert, men merker at det blir adskillig mindre tid til blogging....(Men det er klart, jeg var jo helt bloggevill, så det er kanskje greit å få noe annet å tenke på...)
Flott LO - tror ikke jeg kan scrappe min datters soverutiner ennå, det ville blitt et sorgens kapittel...
God helg!

Rannveig sa...

For en herlig LO!! Bare digga at du har scannet inn bilder fra boka. Helt nydelig!!

Beatemor sa...

Så artig LO, og kjekt å få dokumentert noen hverdagsrutiner. Det går jo fort i glemmeboka når de bli eldre! Takk for inspirasjon!