søndag 7. februar 2010

Animert gif anyone?

Jeg fant ut noe kult med Photoscape. For de av dere som ikke vet hva det er så er det et gratis fotoredigeringsprogram med mye gøy. Nå har jeg testet ut ANIMERT GIF. Jeg åpner PhotoScape, og trykker "Animert Gif" på oppgavelinjen eller oppgave sirkelen på høyre side.

Dermed tar jeg og velger ut alle bildene jeg vil bruke i animasjonen i oversikten på venstre side, og drar opp på linjen som vist på bildet under.


Så velger jeg ønskede innstillinger på høyreside. Jeg brukte de forhåndsinnstilte, og trykket "LAGRE".


Slik ble min skjønne Gif. ;D

Photobucket

Når jeg skulle legge ut min flotte Gif i bloggen fant jeg fort ut at jeg ikke fikk det til, men etter litt googling på nettet fant jeg ut hvorfor. Her leser dere hvordan dere skal få den til å funke. ;)

----

Man har også muligheten til å sprite opp bildene sine med litt tegneserie-effekter. For å gjøre det åpner du PhotoScape. Velg "Rediger". Trykk på "Objekt". Der trykker du på ikonet som ser ut som en "tegningen". Der er det bare å velge og vrake i effekter.


Lykke til med lekingen, send meg gjerne en link med din gif eller tegning. :D

4 kommentarer:

Anette sa...

Ha ha ha! Lekker Gif! Familiebildet ble jo også nydelig! ;-)

Idun // Breidablikk sa...

hahahaha! herlig! :D

ja vi blir nok ikke arbeidsledige noen av oss med det første ;) Og jeg skal selvfølgelig huske på sommerfuglene når du, ganske snart, fortjener en RAK ;) Vil du ha de trykt opp på bazzill, eller hva så du for deg? ;)

*klem idun*

Toi9 sa...

Dette var jo morsomt du :)))
Takk for koselige kommentarer på mine strikkajakker i salgsbloggen. Beklager sen tilbakemelding. Hello Kitty knappene har jeg kjøpt på bunnpris i Rissa, men tror jeg har sett dem på Jens Hoff på Trheim Torg også. Den beige jakka har jeg ikke oppskrift på ettersom jeg komponerte mens jeg strikka. Har ikke satt meg ned å regnet, og telt masker etterpå :))) Så derfor bare en i sitt slag.
Toini:)

Ingvild sa...

Hehe, dette var jo morsomt! Dette må jeg prøve ut en dag! ;)