tirsdag 23. juni 2009

.:Aktiv natt:.

Har endelig fått scrappet litt i natt. Har laget en LO til Vilja der det står hva hun klarer når hun er 2 uker gammel. Teksten er nesten ren kopi av det som sto hos storesøster da hun var 2 uker.(Siden ser veldig skjeiv ut, men det skyldes LO med masse pynt i scanner)Innholdsliste: Bakgrunnen er "Chelsey" fra Melissa Frances og et ark fra Nille. Mulberry rose, Prima: Mini Gypso Berry Lavender, knapp, brad, rubons fra Melissa Frances. Tittel: American Crafts: Thickers Foam Smoothie. Teksttype: Verdana.

Den andre jeg scrappet var en utfordring fra Lillemor om å scraplifte en LO i galleriet hennes, da valgte jeg den nydelige "Velkommen". Jeg skulle bruke 3 ting fra en RAK hun sendte meg, og jeg har brukt 4 ting. :DInnholdsliste: Bakgrunnen er "Invisibles - classic vintage" av Heidi Swapp (et hvitt ark med struktur som jeg har sotet med rosa for å få frem mønsteret). Det andre bakgrunnsarket er "Lillian" av Melissa Frances. Blomsterranke er "Swaney Collection" fra Prima Flowers, pluss hvite blomster jeg fikk til Lillesmor. "V" i overskriften er "Washington" fra QK, resten er "Storytellers". Rubons fra Norsk Stempelblad, blondebånd fra Lillesmor. Chipboard-oval fra Lillesmor, rosa duer og sommerfugl fra Nille, "Love-bånd" fra et eller annet klesplagg, tag, blings og rød blomst fra Lillesmor. Har sotet kanter og bakgrunn med "Tattered rose" fra Distress Ink.

6 kommentarer:

lillesmor sa...

Så utrolig nyydelig den ble! Det bakgrunnsarket var bærre lekkert. hvilken produsent er det? Artig å se tingene bli brukt:-)

2 uker-loen var også helt skjønn. Så flott å bruke blå bakgrunn til det rosa.. (skrive bak høret til en senere lo:-))

Hildegunn sa...

Nydelige LOer begge to!
Herlig oppsett på den nederste, og flotte bilder!
Og du trenger jo ikke å finne opp kruttet to ganger når du allerede har fått til en flott side med Ronja ;)

Jeg har noe til deg i bloggen min.

Håper at du får en flotters dag!

linn kr/sykepleier sa...

Har ført opp det jeg har brukt på den nederste Lillesmor. :)

Anne M sa...

Nydelige LOer begge to.
Den første så enkel og flott med masse tekst på. Den andre vakker med alle de flotte detaljene på.

Pia sa...

såååå lækre layout i dejlige farver og nogle skønne billeder

Lene s sa...

Så fine dei var!! Nydelig med den greina på den nederste, å så flott du har dokumentert på den øverste. herlig og enkel!
Å må sei eg e imponert over impulstur i telt med så liten baby! Såg ut så dåke hadde det koselig!