tirsdag 21. april 2009

.:Termin i dag:.

Jepp! Da blir det nok overtid denne gangen også. Jordmoren er iallefall ikke i tvil. Men jeg har en date med fysioterapeuten nå - skal få akupunktur, så kanskje, kanskje, kanskje...! Gubben spilte innebandy i går og trampet over med ankelen, så han ligger jo for døden.;P Så skulle det bli fødsel må jeg vel bare forberede meg på å kjøre til St.Olavs selv. ;)

12 kommentarer:

Lise Mariann sa...

Oj, termin i dag, ja! Lykke til med forestående fødsel! Håper du får en fin opplevelse og at akupunkturen funker samt at mannen sånn på mirakuløst vis blir frik i foten sin igjen. ;)

Ha en fin dag!

Kine sa...

Oi, så fort tida har gått.. Termin allerede i dag, det blir spennende å høre om akupunkturen gir resultater!! :D
Du får bare hive mannen i bagasjerommet å dra av sted når fødselen begynner ;) lykke til! <3

Vibeke sa...

Så utrolig herlig mage du har!!!:)

Lykke til med fødselen - kan jo skje når som helst nå:)

lillesmor sa...

hehehe... må le når du skriver om mannen. Da jeg gikk høygravid var det en pappa i barnehagen som kom bort til meg og sa følgende: "Du tror vel det er vondt å føde du... men du skulle bare vært mann og forkjølet!!". Du får passe på å gi ham litt lystgass når selve fødselen starter da, så han ikke får så vondt i ankelen der han sitter:-)

Du har virkelig en nydelig mage, og det trenger ikke å gå mye på overtid selv om det ikke ser klart ut. Ei venninne av meg fikk beskjed om det samme som deg, og 6 timer senere hadde hun født!
Håper akupunkturen hjelper - og lykke til!

Anne M sa...

Så spennende!! Håper du slipper å vente altfor mange dagene før du får hilse på den lille:)
Lykke til!!

Gunn Anita sa...

Hohoi, så sprek og spretten du er på termindagen da!! Håper mannen kvikner til snart da, før det begynner å skje ting, ellers får du hive han baki og kjøre mot st.olavs, så skal jeg møte dere på halvveien! :D

Maren sa...

Oi, så spennende!! Masse lykke til, håper det går på et blunk - og helt smertefritt! :D

pikekyss sa...

Spennende da :) Håper dere slipper å vente så lenge, og at mannen klarer å hinke seg ut i bilden!

Eli sa...

Du ser jo så frisk og kjekk ut - så herlig da :) Lykke til med akupunktur - og den forestående fødselen. Håper pappaen klarer å bli med da; det er noe med mannfolk som er skadet ;)

Klem, E

Heidi sa...

Så spennende!!! Lykke til med den forestående fødselen, gleder meg til å se masse baby bilder :))

Lisa Marlene sa...

Å, for en herlig mage du har nå! Håper at du slipper å gå for lenge på overtid og at lillenurket snart melder sin ankomst til verden. Trasig med syke menn, du... *haha* Det er jo verre enn en fødsel det. God bedring til mannen.

Anne-Britt sa...

Nydelig mage du har:) Og håper akkupunkturen hjelper deg. Ønsker deg masse masse lykke til. Så krysser jeg fingre og tær for at mannen blir klar til du skal føde. Ja, det er noe med menn og sykdom...