søndag 29. mars 2009

.:Nettløs pga sengehopping:.

Tenk. Nå har jeg sittet her hele uken uten internett. Gubben har vært i Heimevernet,og jeg kunne ha sittet på nett 24/7 om jeg hadde villet (ikke at jeg ikke gjør det når han er hjemme altså *hirr hirr*). Men nei, ikke noe nett. Jeg har forsøkt ALT, men nei, ikke planer. Nå i kveld prøver jeg atter en gang å komme meg på nett. Sjekker modem og trådløst nettverk boksen...og så..."Hva er denne ledningen til?". Aner ikke hvor mange ganger jeg har sjekket disse boksene, men uansett så viser det seg at tlf.kabelen har vært uttrekt. Når jeg tenker tilbake vet jeg at frøkna for som en jojo og hoppet i gjestesenga tidligere, og den sto klin inni veggen der tlf.ledningen går. Så, der har vi svaret på mysteriet. Aldri mer gjestesenghopping på henne - tar jo neste knekken på meg vet du. Sitte her nettløs. Og vettløs ;P
---
Jeg og frøkna dro til mine foreldre i Nord-Trøndelag i helgen som var. Der fikk min store frøken prøve ski for første gang. Her på Frøya har vi jo kun rim i gresset, så hun har liksom ikke hatt muligheten før nå. På lånte ski og staver, i jeans og med god hjelp fra sitt søskenbarn, tok hun noen stavtak før det endte med hyling og "Vil ik gå si!". Men et tappert og kort første forsøk. Vanskelig å si om det ga mersmak.Fra vinter i Nord-Trøndelag til vår i Sør-Trøndelag. Da vi kom tilbake til Frøya hadde det faktisk snødd litt. Snøen forsvant likevel fort, og krokusen blomstrer som aldri før.Onsdag ble det erklært påske hjemme hos oss. Frøkna har pyntet greiner med egg og kyllinger, og det lille vi har av påskepynt er satt frem.
Torsdag kom endelig rørleggeren. Ikke han vi hadde ventet på 4ever, men en ny og effektiv en. På noen få timer hadde vi endelig innlagt vann i nykåken. :DVi måtte selvfølgelig teste ut ny-vannet, og det ærefulle oppdraget fikk frøkna. Hohohoho.Idag har vi vært ute og lekt i skogen til et vennepar. De har fikset en lekeplass med sandkasse, husker, hengekøyer, benk, grill, etc i skogen rett ved huset. Koselig for store og små.
Dessuten måtte vi ut med ny gave i dag. Til vår flinke, flinke 3 åring som sover om natten og spiser middag, etter vi begynte med vår vellykkede belønningsystem. Hun fikk baderomsinnredning til dukkehuset sitt i dag. Skal begynne å trappe ned på størrelsen på de gavene før vi må selge hus og heim, for hun blir jo bare flinkere og flinkere.Klokken 20:30 i dag slukket vi lysene pga Earth Hour. Satt her med tente lys, yatsy, ludo og kinasjakk - rene hytteidyllen.
Sist men ikke minst (bættre langt innlegg), avstemningen til Mesterscrappen 2009 på scrapping.no er avsluttet. Med de kjappis og halvhjertede LOene jeg fikk levert til konkurransen hadde jeg lite forhåpninger om å komme noe langt opp på resultatlisten. Så jeg ble kjempe fornøyd med min 9. plass. :D Her er mine bidrag:
Scrapp en LO med et personlig tema. Ta utgangspunkt i noe DU synes er vanskelig å scrappe. Det kan være "hvasomhelst"; en begravelse, en tanke du har, noe ved deg selv du liker/ikke liker eller en spesiell hendelse. Husk at det er DU som vet hva som er personlig for deg, men husk samtidig at dette skal være en utfordring for deg som person og scrapper. Lag en LO, hvor du skal bruke en eller annen form for maling. Eksempler på dette kan være H2O maling, Dabber, Glimmermist. Det skal komme klart frem på loen at du har brukt maling Tema: Hverdagen.
I denne oppgaven er eneste kriterie at du ikke får scrappe portrettbilder, men bilder fra hverdagen. Eksempler kan være: matsituasjonen, lek, kos, eller arbeid
Ellers har jeg scrappet 13 LOer denne uken, skal prøve å få scannet de i mårra.

3 kommentarer:

Hildegunn sa...

Grattis med nett-tilgang igjen *hihi* Skjønner det om du har vært litt spinnvill uten nett, ja!
Synes de LOene du har laget til Mesterscrappen var skikkelig kule jeg, spesielt den øverste!Jeg har ikke tenkt spesielt mye på hva jeg vil bli når jeg er borte, men et epletre var jo perfekt!

Nydelig pyntet påskehus har dere også ordnet! Jeg venter enda noen dager med å sette frem pynten, men frem skal nok det lille vi har, ja!

Ønsker deg en flott dag!

Mokka sa...

Gratulerer med en 9.plass! Kule LOer!!

Søt påskepynt, og lekker tapet også! :)

Gunn Anita sa...

Hihi, bra det ordna seg da! :D

Grattis med 9.plass, stilige LO´er, spesielt den med epletreet! En fin ting å bli til :) (jeg vil bli en sommerfugl, hehe )

På Frøya er det jaggu vår ja! Her er det bare slaps og gjørme. Har vært og akt i dag da. Gøy at det går an å ake litt enda, men ser virkelig frem til at krokusen titter frem her også (som sannsynligvis skjer rundt 17.mai i følge naboene............)