mandag 23. mars 2009

.:Bare sjarmøretappen som gjenstår:.

Tenk, nå er jeg i uke 36. Om noen uker er jeg "plutselig" 2-barns mamma. Jeg som ikke har overskudd til 1 en gang *dåner litt*. Merkelig tanke at vi snart skal bli 4 stk i vår lille familie. Men når hun først kommer så er det vel rart å tenke på at vi så på oss selv som komplett med bare 3. Håper den siste tiden til går fort, det hadde vært supert om jeg hadde født til termin den 21. april. :D

4 kommentarer:

~Isabell~ sa...

masse masse lykke til med forestående fødsel, har selv nylig blitt 2 barns mamma og nyter tilværelsen, ble mye lettere enn jeg hadde trodd

Sasha sa...

Åh, jeg er faktisk litt misunnelig(har 4 selv så jeg burde vel være fornøyd og vel så det;)

Det er så deilig å gå å vente på vidunderet som skal skje. Jeg synes nok det er mer "bal" når alle er i huset og i hver sin seng enn når jeg har mageboer, men det er jo verdt det:)

Masse lykke til i dagene som kommer - håper også at du får føde til termin eller før og slipper den kjedelige overtidsventinga.

Unknown sa...

Er ikke gått helt opp for meg enda at jeg er 2 barnsmor..men er sinsykt deilig å ha baby igjen. Bare d å kjenne babylukt er til å bli svimmel av :)

LYKKEBO sa...

Det blir så kjekt:) Men ja til tider ganske travelt! Hehe.. Er bare ærlig;) Men det er utrolig koselig med to..og vi ser søsken kjærligheten de immellom vokser for hver dag, og det er så herlig å se:) Krysser fingrene for at du får før termin;)Huff..kjedelig å måtte gå over..

Klem