lørdag 21. mars 2009

.:Jeg klikker:.

Etter å ha satt 6-700 LOer i kronologisk rekkefølge, fant jeg 2 ruller med film som ikke var fremkalt. Jeg håpet i det lengste at dette var stygge og ikke scrappbare bilder, men nei. Nå sitter jeg med 60 bilder som skulle vært plassert i album 3 eller 4. Jeg har mellom 17-20 albumer. Hva pokker skal man gjøre? Blir jo bare rot i systemet nå!!!!!
En gledelig nyhet derimot er at elektrikerne er ferdige hos oss. Vi har strøm. Vi har lys. :D Nå mangler vi bare rørlegger, så er lykken fullkommen. ;P
Må i samme slengen skryte av frøkna som virkelig har blitt "snill pike" etter at vi begynte med belønningssystem. Jenta spiser plutselig middag og sover om natta, om hun våkner så legger hun seg til å sove igjen - uten hyling. Så i går måtte vi handle mer belønning, siden hun hadde tjent opp nok pastaskruer. Hun fikk bestemme selv og da falt valget på barneromsmøbler til dukkehuset.
Til slutt vil jeg reklamere for Skissedilla, som er norges første skisse blogg. Den første skissen legges ut 29. mars, så da er det vel bare å smøre seg med tålmodighet. :D Jeg har sladret om denne bloggen til Snilje.

2 kommentarer:

Ane sa...

Nå har jeg sittet å lest, så koselig du skriver.
Jeg må innrømme jeg ler litt også, det er jo bare typisk at du fant de filmene!:)
Det jeg kunne se av bildene så de svært "scrapbare" ut ja!


Gleder meg til flere LOer fra deg, de er bare herlige alle sammen!

Hildegunn sa...

Så utrolig morsomt å finne flere filmer når du endelig har fått sortert LOene ;)
Men du greier nok det også!

Flotters at datteren har blitt så flink etter at dere startet med belønningene. Det lønner seg å høre etter, skjønner hun vel :)