fredag 29. april 2011

♥ Lille Prinsesse ♥

Tenk! Vår minste prinsesse er 2 år! :D Synes ikke det er lenge siden hun ble født. Det var jo praktisk talt i går! :O

2 korte år siden vår rykende ferske lille tulle så dagens lys på St. Olavs kl 01:29 - etter et rævkjør av en fødsel. Mohahaha! Oldemor Hildur fikk den beste gaven en oldemor kan få på bursdagen sin. :D

I motsetning til eldste frøkna som jeg følte hadde levd for alltid da hun fylte 2 år, så synes jeg disse årene har rast avgårde. :O Hvordan vil det gå når vi får en tredjemann!?
:/


Helt ny

Det er 1 år siden Vilja var en liten, bestemt 1 åring uten språk, men med mange sterke meninger. Hun nektet å begynne og prate, og nektet nesten å gå. En matglad, trassig, liten sinnatagg, men med glimt i øye og alltid et lurt smil på lur.

En bestemt 1 åring

I år sitter vi her med en enda trassigere og enda mer viljesterk liten Vilja. Hun gjøre ikke skam på navnet sitt ;) Aktiv klatremus, med stor sans for humor. Forstår alt vi sier og tenker mye, men sier ikke mye selv, det går mest på; NEI! MINE! Æ Å! ;D

Hun smiler og skravler, leker og roter. Hun elsker storesøster over alt og alle.
Hun klemmer og kysser og koser og moser.
Hun har sterke meninger og er ikke redd for å vise dem med knyttneven når ikke ordene strekker til. ;) Hun er empatisk, digger babyer og nammis, og er glad i å tegne på vegger, tær og bord. Hun er fantasifull, glad i å synge og danse og har lopper i blodet.
Hun er spesiell. Hun er verdens beste Vilja: :D
Er det rart vi er stolte og glad i go'jenta vår!
♥♥♥♥

En viljesterk frøken har funnet sminken til storesøsters sminkedukke


GRATULERER MED DAGEN, VILL-VILL! :DVil også benytte anledningen til å sende en gratulasjonshilsen til verdens beste mormor: GRATULERER MED DAGEN! :D


4 kommentarer:

~Isabell~ sa...

Hurra hurra. Gratulerer SÅ mye med 2 åringen:-) nyt dagen,min nr 3 er straks 9 mnd,tiden går virkelig for fort. Men tiden med barna er fantastisk.

Pia sa...

Grattis med en søt toåring - tida bare flyr...

Vibeke sa...

Hurra for Vilja!!! Gratulerer så mye med frøkna deres, Linn!! Håper dere får en koselig feiring med kaker og mange kule pakker:)

Elisabeth Helland sa...

gratulere med dagen til den unge damen.....hun er lik seg selv fra nyfødtbildene synes jeg....

ha en fin fin mandag du og dine...*klem*