søndag 11. juli 2010

Sukkerspinn

Litt sying har det også blitt i sommer. Jeg klippet av motivet på en t-skjorte som hadde krympet i skapet og sydde det på eldste frøknas jumper. Det ble kjempe populært, helt til hun fikk oversatt teksten: "Boys are stupid, throw rocks at them!". Da skulle hun "aldri i hele verden" bruke den igjen. Vel, bedre lykke neste gang. ;D


Så har jeg en venninne som måtte operere øynene sine. Og forståelsesfull som jeg er så kom jeg med "skynd-deg-og-bli-frisk"-gave. Jeg tok et par...ja, hva heter det tro, øyedekkere!? Ja, dere skjønner, sånne for å dekke øynene med når man sover på tog/fly/etc. Disse hadde jeg
stjålet fått på ærlig vis hos NSB. De var jo ganske kjedelige fra før, men etter at de fikk seg øyelokk ble de ikke så verst. Gaven besto av øyedekker og en "skal trøstespises"-sjokolade. ;)

Siden jeg hadde 2 (eller flere) så sydde jeg likså godt en til, som jeg sendte til en venninne jeg skal reise til Parga med i september. Jeg fant ut at hun kunne trenge både øyeskydd og øreplugger på flyturen/natten/stranden der, siden vi har så mye usnakket hver gang vi møtes.


Parga-venninnen fikk seg lue også. Hun ønsket seg lue til bursdagen, for "sommeren" (5 grader og sludd) hadde endelig kommet til Tromsø. Så jeg heklet etter beste evne, og sydde på noen fargeklatter av noen blomster som jeg festet ved hjelp av 2 knapper med teksten "99% DRAMA". Saken er den at eieren av lua er verdens største dramaqueen, så teksten passer perfekt. Spesialbestilte knapper fra kule Snella & Petronella.7 kommentarer:

Pia sa...

Du er kreativ og flink - epla-butikk neste?
Bra at dattera di ikke likte skriften på genseren;)
Du bruker kule farger!

Unknown sa...

Så stilig lue og øyemasker. Har snoket litt rundt i bloggen din, og må bare si at du er utrolig kreativ og flink :-)
Er jo forresten fint at dattern din ikke likte hva som stod på genseren da :-)

Linda Brun sa...

For noen flotte gaver og den genseren var jo ganske så stilig dag, selv om lillefrøkna ikke likte teksten... Ønsker deg en flott søndag.
Klem

Idun // Breidablikk sa...

Herlige plagg/gaver Linn! :D
Ser det er lenge siden jeg har vært her inne, og det var jammen mange fine LOer under her! Nesten så jeg gleder meg til ferien er over og jeg er hjemme, klar til høstscrappingen...! Bare nesten altså ;)

Den med frøken snakkesalig må jeg lifte tror jeg ;)
Og den med nattamming/stjålne øyeblikk må også liftes etterhvert ;)

Hildegunn sa...

Du er så kreativ at det sikkert oser rundt deg ;) Superflott alt sammen, stilig å bruke deler av andre plagg til nye. Øyedekkerne var megakule med øyelokk på!

Ønsker deg ei fin uke!
Klem

Ann Cicilie sa...

Digger genseren! Amanda ville sikkert heller ikke gått med den, men på grunn av fargen (jeg mener, c'mon, blå er jo guttefarge...). Er vel unødvendig å si at vi er i gang med en avprinsessering akkurat nå, med midler som teltturer, insekter og andre litt mer maskuline ting enn Hello Kitty og rosa.

~Isabell~ sa...

ååååååå, den luen var rett og slett diggbar, tar du imot bestilling?