tirsdag 11. mai 2010

Hurtigscrapping er hurtig det...

Når man plutselig ble ferdig med mammaperm, så ble det MYE mindre tid til scrapping. Men når man innimellom får lurt seg ned foran scrappepulten så er abstinensene store, og hurtigscrappingen starter. Ikke blir det noen prakteksemplarer av noen LOer, men likevel har de sin sjarm.

2 prinsesser skal få scrappet til hver sine album, og da hoper bildene seg fort opp. For jeg er så innmari ukritisk når jeg fremkaller bilder. Alle bildene forteller jo en historie, og jeg vil jo gjerne dokumentere både de store og små hendelsene. Derfor sitter jeg her med hundrevis, kremt, ja kanskje til og med over 1000 bilder, og når skal de scrappes tro!??

Etter en stund blir man lei av å se de samme gamle bildene, og vil fremkalle noen nye. Da kommer nok en diger bunke og hoper seg opp, sammen med det flyttelasset du allerede har fra før. *pust-pes* Men uansett; SCRAPPING ER VERDENS BESTE HOBBY!!! :D

Her er noen eksempler på at det enkle ofte er det beste enkleste. ;P
Her har jeg kopiert teksten nesten ordrett fra Annette Knudsens LO med samme tema. Da jeg leste denne nyyyyyyyyyyydelige teksten som virkelig formidler stemningen ved nattamming så begynte jeg å tute (til mitt forsvar var jeg full av hormoner og hadde nettopp fått ny baby). Ser at tekststripene er ut som de er kastet på, men i virkeligheten er de ikke fullt så skjeive. Litt sensurering av bildene er foretatt med hensyn til leserne ;P).
----------------------------------------------
Benytter anledningen til å minne om RAK'en som pågår, frist for påmelding 17. mai. :D


3 kommentarer:

Pia sa...

Masse flotte LOer her - enkelt er ofte best! Og man har jo et enormt lager av bilder etterhvert - ikke lett å vite hva som egentlig skal scrappes. For det blir bare noen få bilder man rekker over...

Lene Aase sa...

Hei, tusen takk for koselig kommentar i bloggen min:) Veldig flotte LO`er du har laget!!! Nyyyydelig tekst på den om nattamming:)
Klem fra Lene:)

Beatemor sa...

Herlige Lo'er. Du har helt rett! Scrapping er verdens beste hobby!!!