torsdag 29. april 2010

ABC i ord og bilder - B

ABC-bloggens bokstav er B denne uken, og jeg tenkte jeg skulle rekke det i god tid. Jeg valgte Frøya, øya vi bor på, som hovedtema denne ABC-runden. Og dermed ble vi straks turister på egen øy. Jeg har fortalt sambo om at vi fra nå av må dra oftere rundt på turer, fordi jeg må fotografere plasser i alfabetisk rekkefølge. Han synes nok i sitt stille sinn at jeg ikke er helt god, men han er bare glad for å komme seg på tur han. ;)

Forrige ukens søndagstur gikk derfor til Bremneset, på nordsiden av frøya. En idyllisk plass med utsikt utover holmer og skjær og storhavet. Bremnesets ørti svalberg, som krever en viss klatreferdighet, får en til å sette ekstra pris på tursjokoladen når man kommer frem til rasteplassen. ;D

Kart fra "Norge i bilder".

3 kommentarer:

Petunia sa...

Min mann sa det senest i helgen at den første runden i ABC'n hadde vært ganske lærerikt. Da var jo han sjåfør og kjørte meg der jeg peket (litt sånn driving miss daisy!!!) siden hele runden min var om Bergen. Han lærte mye og jeg lærte mye.
Skal bli flott å følge deg rundt i nærmiljøet. Du kommer garantert til å lære mye. Bildene dine er kjempefine og den flotte reklamen for stedet. Har dere ofte fint vær i fellesferien???? ;)

Bararesor sa...

Oj, oj, oj, vad vackert du bor. Fin fotografering av trakten.
Du har gjort fina ramar runt dina bilder.
Imorgon kommer C, vi ses...//barbro

TorAa sa...

Super ide, bli kjent i eget nabolag og så fortelle det til bloggerverden.

Fint du la med kart, da blir det hele litt nærmere.

Flotte bilder fra en usedvanlig natur.