torsdag 4. mars 2010

ABC i ord og bilder - U, V & W

Huff! Jeg prøver så tappert å holde følge med ABC bloggens utfordring, men ukene går så alt for fort for meg. Vi har kommet til den 23 bokstaven i alfabetet, men dette er mitt 13 innlegg i denne utfordringen. Det vil med andre ord si at jeg har glemt 10 bokstaver som jeg har måtte samle opp innimellom. Og her sitter jeg med mammaperm og fri og klarer ikke holde følge. Ja, kanskje nettopp derfor går det så dårlig. ;D Mitt svar på U (som var bokstaven for 14 dager siden) er UMULIG. Umulig fordi jeg ikke klarer å holde tidsfristen. Plutselig ser jeg oppdatering i ABC-bloggen, og jeg har gått glipp av nok en bokstav. Da river jeg meg i håret og knurrer og irriterer meg over mitt håpløse hukommelse som gjør det umulig å fullføre denne utfordringen med stil.
Min V står for vakre Vilja. Min 10 måneder gamle baby. En viduderlig liten skapning full av humor og sjarme. En gullunge som er blid hele dagen...og natten.

Min W står for Webside. Min webside. Min kjære blogg hvor jeg tilbringer altfor mye tid. Stedet hvor jeg skamløst skryter hemningsløst av meg selv. ;)

Da er det bare trekke pusten og forberede seg må morgendagen, for da popper det vel plutselig opp en ny bokstav. ;D

2 kommentarer:

TorAa sa...

Du har nok rett i at det har noe mammaperm å gjøre. Min datter har det samme.

Men, når du først får tid, da klarer du brasene alldeles utmerket. Og med kuule bilder attpåtil.

PS. Jeg har alledere publisert X.
Om det kan være til inspirasjon.
W er forrige innlegg på:
http://toraamusic.blogspot.com

Petunia sa...

U, V og W - alle flotte valg og tidsklemmen er du ikke alene om å slite med.
Og hva skal man med bloggen om man ikke kan skryte litt av seg selv;)