torsdag 22. oktober 2009

2 glemte sider

Her er 2 LOer som jeg har hatt ferdig en stund, fant de da jeg ryddet scrapperommet. Prøvde å scanne denne, men den er så full og tykk av stæsj at scanninga ble bare elendig. Så jeg legger ut et bilde jeg tok av siden tidligere, før jeg puttet på noen små detaljer rundt kantene.

Innholdsliste: Mønsterark: Studio2Mers, bazzil, chipboard sommerfugl, glansbildeengler, thickers, div blomster, knapper, sølvprikker klipt ut fra klistreark fra Nille.
----

Denne ble veldig enkel, men fin likevel syns jeg. Ronja har tegnet Ronja som stor og Ronja som liten. Og på disse bildene var hun for liten til å kjøre tråbil når søskenbarnet skulle "kjøre opp" å få førerkort. Da var det bare trist og ensomt å være liten.

9 kommentarer:

Mimmi sa...

Go veitja :-)

Tonice sa...

Søtt bilde :) Såg no bra ensom ut å ja <3

lillesmor sa...

Så flotte og forseggjorte loer!! Den var kjempestilig den gule, og så mye mer liv det ble i versjon2. Detaljen med bling på vingene var jo bare dritlekkert!
Nydelige bilder av ensomheten... Får nesten litt hjertevondt av å se på henne der.

Pia sa...

wow sååå nydelige layouter med så mange lækre detaljer

Pia sa...

Den siste LOen der var jo veldig rørende - får nesten klump i halsen. Virkelig skjønn!

Nora sa...

I love your work LK! You say so much - so beautifully - on just a littl piece of paper. Ronja won't be "so small" when she grows up and sees what her Momma has made ;)
Hugs,
Nora

Vibeke sa...

Stakkars liten da;)

Nydelige Loer du lager!! Du har en herlig og forfriskende stil:)

Siv Anita sa...

Nydelige Lo'er du lager!
Utrolig hvor forandret den øverste ble med de ørsmå forandringene. Det er ikke mye som skal til!
Den "ensomme" LO'en var utrolig herlig. :o)

oheidia sa...

Disse to Lo'ene var bare utrolig flotte! Liker så godt fargene på den første og på den andre er det så tøft at du har laget sort hvite bilder hvor jenta di er i orginale farger - får virkelig frem en stemning her!

Takk for hyggelig kommentar i bloggen min!