fredag 18. september 2009

mitt første bryllupskort

Jeg er absolutt ingen kortlager, men tenkte jeg skulle slå på stortromma nå som søstra til samboern skal gifte seg. Må si jeg ble meeeeeeeeeeeeget fornøyd. Vanskelig å få frem farger når jeg scannet, så jeg prøvde å ta bilde av det nå i skumringen. Det yter ikke kortet rettferdighet, men dere ser iallefall sånn ca hvordan det ser ut. Lyset ble rart og fargene blasse, men, men...Bildet under er av baksiden. Der ser man "lukkemekanismen". Brudebaret skjuler et lilla bånd man knyter for å holde kortet lukket. Rosene ser litt maltraktert ut for jeg brukte makt for å få ned lokket på scanneren i håp om at den flotte strukturen i arket kom frem...men nei da.
Lilla fargene inni kortet er IKKE så voldsom. Jeg og scanneren er tydeligvis ikke gode kompiser i kveld. Egentlig er arket i en dus lillatone, og passet godt til de rosa QK roseknoppene. Nederst i høyre hjørnet står det "I do", men det er det knapt nok noen som ser.
En dårlig scann, men et spesielt vakkert kort i mine øyne. Var egentlig ganske gøy å lage kort.

5 kommentarer:

Idun // Breidablikk sa...

Synes også at kortet ble kjempelekkert!! :)
Dette blir de nok veldig glade for! :)

Mamma sa...

Kortet var nydelig :-))))

Anonym sa...

Kjæmpe fint kort :)

Hildegunn sa...

Veldig flott kort!
Du kan dette også du!

Ellen Karin sa...

Oi - for et nydelig bryllupskort. Dette må du tydeligvis gjøre mer av. :) De sølvornamentene var kjempefine, og gjorde seg veldig godt til et bryllupskort. :)