tirsdag 1. september 2009

Hurtigscrappmodus

Har hurtigscrappet 3 sider, men kun fått scannet 2. Får se hva man rekker i løpet av kvelden. Den øverste er av minstefrøkna som blir båret i bæreskjal av sitt søskenbarn. Synes det var en så god stemning på bildet.
Den under her er av største frøknas første St. Lucia feiring i barnehagen. Som vanlig glemte jeg det og kvelden/natten før ble brukt til å sy drakt av gardinene mine. Halvveis i syinga klikket symaskinen og resten måtte syes for hånd. Da klokka var 5 var mor i huset passe forbanna og drittlei hele lucia'n. Da frøkna stolt prøvde på seg drakten 2 timer senere, og jeg fortvilet så at armene var like lange som ongen, så fikk det være til pokkers med alt. Hadde sååå vondt i mammahjertet da jeg leverte henne slik i barnehagen, men tror hun hadde det greit nok. Hihihi!

4 kommentarer:

Hildegunn sa...

Flotte bilder du har brukt på begge LOene, herlig oppsett! Og flotte farger!

Luciadrakten ble jo nesten en engledrakt ;)

Ha en flott kveld!

Pia sa...

super flotte layout, flot opsætning og farver

Evelyn sa...

Hei :) så fine Lo er da..

Den første lo din var virkelig fin.. god stemning i bildet. Så så koselig ut å bære ungen slik, så ut som om de kosa seg skikkelig:)

Dro litt på smilebåndet da jeg så bildet av jenta di på lucia.. hvem kjenner ikke seg igjen i beskrivelsen av hvordan du satt kvelden før ho skulle i barnehagen.. men jeg e sikker på at ho hadde de kjempe gøy.

Ha en flott dag :):)

Ellen Karin sa...

Oj, for en nydelig kjærlighetslo. Hva har du gjort for å få bildet slik? Ser nesten ut som et maleri, og stemningen er nesten magisk. Det "gløder" eundt dem. Er det overlay du har brukt utenpå? Fantastisk nydelig. :)