onsdag 12. august 2009

Oppdalstur

Føler jeg har vært litt dårlig på oppdatering av bloggen i det siste. Kan liksom ikke skylde på det gode været heller...! ;) Vel, i helgen var det jo knall flott vær. Helgen tilbrakte vi på DEN råflotte hytta på Oppdal sammen med et vennepar. Kjempe koselig tur med reisefølge som spilte spill med oss hver kveld. Vi har alt for lite spilleglade venner har vi funnet ut. ;)Ungene oppførte seg eksemplariske og det var en fryd å ha de med. Den eldste frøkna aktiviserte seg selv nesten hele tiden. Når hun ikke lekte med figurene sine så fargela og tegnet hun.

Må legge ut bilde av tegningene vi har hengt opp på kjøleromsdøra også. Begynner å få til skikkelig morsomme tegninger syns jeg.Da vi kom hjem fra Oppdal hadde tomatene vokst seg store og Clematisen (tro om det skrives slik) begynt å vokse oppover murveggen. Tyder vel på at høsten nærmer seg. Og alle vet vel hva høsten betyr: SCRAPPETID! :D

2 kommentarer:

Hildegunn sa...

Kjempeflotte bilder du har lagt ut igjen!
Herlige tegninger frøkna får til, flott å tegne litt på bilen også ;)
Kos dere med tomater og blomster, kjempekoselig!

Evelyn sa...

Hei :) flotte bilder, fine tegninger ho har laga. Kjempe morsomt å ta vare på slike tegninger. jeg har en hel perm jeg med tegninger fra min datter.. har tatt vare på noen tegninger fra hvert år.. veldig morro å se te bake på nå.

Fine blomster.. tomatene da e de gode ?

Så ut som en flott hytte dere leide, koselig med slike helge også, og spille spill e nå kjempe morsomt da.