tirsdag 25. august 2009

ADVARSEL: STERKE SCENER!!!!

Ja, da er sannhetens øyeblikk her. Jeg har foretatt en lyn-oppussing av scrapperommet. Må vel bare vise frem de skrekkelige før-bildene av mitt kreative kaos. Må bare advare dere på forhånd...! Huff! La meg presentere mitt scrapperom/kott/oppbevaringsrom/til-tider-lekerom/"hvor-skal-vi-putte-rotet-som-ikke-skal-være-på-noe-annet-rom"-rom (ps: Bruker å se mer j*vlig ut, jeg ryddet i anledning bildene. Hohohoo!).

*dåner litt*

Ok. Og så fikk scrapperommet seg noen strøk med maling og noen nye møbler. Synes det ble myyyye bedre. Eldste frøkna synes også det; "Min å din scræppeplass, mamma!". Den bittelitte frøkna (se nede på gulvet) virker også strålende fornøyd. Jeg ber dere se bort i fra malingsflekkene på listverket og gulvet. ;P
Siden rommet skal ribbes og bygges opp igjen ble dette gjort i all hast sånn at det ser litt bedre ut i de kommende scrappemånedene. Kommer nok til å tilbringe noen timer her i løpet av vinteren. :D11 kommentarer:

Idun // Breidablikk sa...

Ble da kjempebra dette Linn Kristine!!
Godt å se at det finnes slike rom i andre sine hus også.. *hoho* Men det ble kjempeflott!!! Tipper det blir mye scrappe-kos der ja :)

Hildegunn sa...

Der ble det mye bedre, men morsomt å se at det er flere som har det veldig kaotisk på rommet sitt ;)

Anne M sa...

Det ble jo kjempebra dette da! Gjorde seg med lys maling også;)

Vibeke sa...

Så flott rom du har fått deg!!:)
Nå er det bare å scrappe i vei. Kos deg:)

Wenche sa...

Gratulerer med velfortjent rom og herlig plass til å være kreativ. Kos deg!

MN sa...

Styrker selvtilliten min veldig når jeg ser at det ikke bare er jeg som har det en smule kaotisk *lol*
Men resultatet ble jo kjempebra da!
Tipper det blir mange kreative timer der inne utover vinteren.

Jorunn sa...

Oh shit, det var en skikkelig makeover ja!! Kjekt med den Expedit-hylla med skrivebord, den passet jo perfekt inn på rommet! Kos deg med begge jentene på det "nye" og lyse (og ryddige *LOL*) scrapperommet!

anna ingeborg sa...

Jeg har også ett slikt rom - alle burde ha det ;)))...Ble jo kjempekjekt dette da...tror jeg må komme å se på huset ditt en dag..morsomt å se hvordan det har blitt....kan jeg det?

Lisa Marlene sa...

Å så koselig det ble!

Tonice sa...

Falt litt tilbake igjen nå kanskje??
Kan ikke huske det var så ryddig der sist jeg var innom?? ;P

linn kr/sykepleier sa...

*kremter*