torsdag 25. juni 2009

.:Har plutselig fått grønne fingre:.

Jepp, for de av dere som kjenner meg personlig, du leste riktig. ;) Dagen i dag har gått med til å rive vekk mose, ugress og gamle blomster fra "blomsterbeddet" (eller det som brukte å være det for 20 år siden) ute ved tunet. Og jeg har tatt første skritt for å forme et nytt et. Det kommer til å bli sååå fint når jeg en gang i fremtiden blir ferdig. Da skal vi ha en liten elv som renner ned berget og som ender opp i en dam med blomster og noen hardføre fisker. :D Jada...! *drømme drømme*
I dag kom svigers - så i morgen blir det god hjelp og gode råd å få av svigermor som har mørkegrønne fingre.

Tok dette bildet i dag tidlig før jeg begynte. For noen dager siden var også dette område et overgrodd og inngrodd kaos.Var og kjøpte planter og jord for...eh, mange penger... men likevel var det såvidt man fikk farge i beddet. Må tilbake å handle mer i morgen. Det er en start i allefall. ;) Har prøvd å dele inn beddet slik at urter og krydderplanter er til høyre i en opphøyd del av beddet, og resten skal være blomster og busker. Om noen har gode tips eller råd å komme med så mottas de med stor tusen takk. Vil gjerne ha forslag til fleråringe planter/busker som er lettstelte, gjerne link.

På tur hjem fra St. Hans moro for 2 dager siden fant vi mange markjordbærplanter i grøftekanten. Dette falt i smak til frøkna og derfor gravde vi opp og tok med oss noen planter hjem som vi nå har plantet ut.

Har foressten lagt til en "gadget" som endrer språket i bloggen etter hva som passer. Må si jeg fikk meg mang en god latter av de direkte oversettelsene: "It is Julekveldsvise in the living room". Hohohohohoo!

4 kommentarer:

Findus sa...

Beddet ditt blir nok veldig fint , du er på god veg syns jeg . SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ heldig du er da , ja helt klart at du har gjort noe riktig da , heldig kan man si. Ta gjerne en titt inn til meg og ;O)

Idun // Breidablikk sa...

sååååå søt en engel du har i beddet ditt da ;)

TIPS: (er ikke så god på dette selv, men har hørt at.. hehe) enkelte urter "tar over" all plassen om de får herje fritt, bl.a mynte.. de burde stå i egen krukke, evt grav ned ett vidt rør rundt så ikke røttene og greienene sprer seg over alt :)

Og du er hjertelig velkommen til å rydde bed hos meg også ;)

Anonym sa...

After looking over a number of the blog posts on your website,
I truly like your way of writing a blog. I added it to my bookmark
webpage list and will be checking back in the near
future. Please check out my web site as well and let me
know your opinion.

Here is my page; Click here
my web page > click here

Anonym sa...

I have been absent for some time, but now I remember why I used to love this web site.

Thank you, I�ll try and check back more frequently.
How frequently you update your web site?

Feel free to surf to my web-site ... porno gratuit a telecharger