tirsdag 9. juni 2009

.:Ahhh, du deilige sommer:.

For noen deilige dager vi har hatt. Sola står opp i 3-tiden om natten og legger seg i 23 tiden på kvelden. Lange, gode dager. Vi koser oss. Men scrapping blir det dårlig med. På dagene er det nok som skjer, og på kveldene blir jeg av en eller annen merkelig grunn bare sittende på internett...! Hmm, det må det bli slutt på. Føler vel at scrapping er en høst og vinterhobby. For når sommeren er her vil man jo være ute. Men det blir vel. Jeg har jo handlet nytt scrapp og før helgen fikk jeg rundt 900 bilder i posten. ;D
Frøkna har fått seg drage. Det er nok far i huset som var mest ivrig, både når det skulle kjøpes drage og det er han som bruker den mest.
Vi har også luftet badmington (Say no more. Tydeligvis vanskelig for meg å avstandsberegne) og crocketen (Det kan jeg). Deilig med sommer og sol og spill. Absolutt favorittårstiden. :D
På lørdag var vi på Hitra og handlet oss spisestuestoler, så nå er "spisestuen" komplett.

4 kommentarer:

Mamma sa...

Gratulerer med nye stoler :-)

Idun // Breidablikk sa...

Så fin spisestue!
Fin utsikt også!!! :)

lillesmor sa...

Flotte bilder du tar altså!! Hva slags optikk har du til kameraet?
Måtte le når jeg så dragebildet. Her hjemme har far mast om drage siden herman ble født, og i helga kjøpte han en - til stor glede for seg selv. hahaha. Herman var liksom ikke like entusiastisk:-)
Kos deg i sola. Scrappe kan vi gjøre på regnværsdager:-))

Unknown sa...

Ser ut som dere koser dere skikkelig ja. Bjørnar og Kaja kjøpte drage i påsken som di fløy med i Lofoten. Kaja gikk fort lei da.
Sjekk bloggen min..