torsdag 14. mai 2009

.:14 dager gammel...allerede:.

Tiden flyr. Min lille frøken er 14 dager idag. Hun har på denne tiden blitt mer våken, og høylytt. Men sover fortsatt nesten hele døgnet og er verdens snilleste...såklart.
Storesøster er fortsatt kjempe flink. Hun virker ikke sjalu i det hele tatt. Tror hun synes det blir mer og mer stas med den lille for hver dag som går.♥♥
Ellers har mor i huset blitt sprek. Har gått tur hver dag i det siste. I går ble det jammen meg en løpetur og. Må vel bare henge i, om man skal komme inn i bikinien når vi skal til Tyrkia. :DØnsker dere alle en riktig god natt. :D

7 kommentarer:

Lisa Marlene sa...

Så herlige bilder av Vilja! Tenk 14 dager allerede!
Og du er jo skikkelig sprek, Linn! Bare å beudre deg for det.
Takk for hyggelige kommentarer i bloggen min. <3
Han en finfin dag!

Maren sa...

Nydelige bilder! Kjempekoselig å se at storesøsteren tar det så fint også. :) Og ut på tur så fort?? Wow :D :D

Ha en strålende dag!

Anne sa...

14 dager allerede! Tiden bare flyr avsted. Du må nyte hver en time for plutselig er de store.

Så herlige bilder du har tatt av prinsessene dine.
jammen meg er du sprek som allerede er ute og jogger etter 14 dager? trodde ikke det var så bare å jobbe jeg så tidlig etter en fødsel?

Ønsker deg en videre god uke og god helg.

Pia sa...

hvor er hun vidunderlig og sikke skønne billeder til scrap

Hege sa...

14 dager har gått fort. Hun er nydelig Linn særlig det øverste bilde var kjempeflott. Og selvfølgelig det med storesøster da så søte de er:-)

Mokka sa...

Nummin så skjønne bilder. virker som at storesøster syns det er stas med bebis ja. :) Så imponerende sprek du er da! Kan ikke skryte på meg at jeg var ute og jogget 14 dager etter fødsel jeg nei, hihi. Fine interiørbilder også.

Tonice sa...

Korr finn du aill pågangsmote å energien hænn? seinn nå opp hit t nord å da..:) kjæmpe fine bilda du tar..:) ska plokk opp nå tips her..:) fine fine tanteongan mine..:)