fredag 3. april 2009

.:Problematisk:.

I kveld skulle jeg og sambo inn på nett for å bestille oss sydenreise. Til høsten reiser vi til sydligere strøk, og det blir deilig. Kom oss gjennom 3 sider med registrering før det gikk opp for oss at vi ikke kunne registrere vårt ufødte barn. De krever navn og fødselsdato, og vi har vel ikke fått avklart noen av delene ennå. Snakk om å være korttenkt. Jeg spurte sambo om vi ikke kunne bruke termindato som fødselsdato, for så å ringe dem etter fødselen og si at jeg har "skrevet feil". Men han mente det uansett ville se teit ut å skrive "21. april 2009", og sende inn reservasjonen den 2. april. Bainna! ;P Må ringe de i mårra.

2 kommentarer:

Sasha sa...

Oj, ja hvordan skal man nå kunne tenke på alt.
Spennende å høre om de har løsning på dette. Kjedelig når man har tråklet seg gjennom "ørten" sider med tasting av opplysninger....

Kristine sa...

Skjønner godt tankene dine, men det går fint å bestille til en liten en i magen:) Vi bestilte i butikk, og den snille damen skrev termindato og baby+etternavn, så ringte vi i ettertid og endret bestillingen. Lykke til, og kos dere på sydentur:)