tirsdag 10. mars 2009

.:nattens kreasjoner:.

Kommer til å scrappe til langt på natt i dag og. Jeg er i en så utrolig god scrappeflyt for tiden. :D
Kveldens første LO - 17.mai 2007. Jeg scrapper aldri med så masse bilder, men denne likte jeg såååååååå godt. Fargene ble blasse i scanningen, selv med redigering. I virkeligheten er denne dritlekker. Hohohoho, om det er tillatt å skryte så uhemmet av seg selv. :DNok en kjappis. Har scrappet min og fru Midas' datter som perler. Veldig konsentrerte. :DPå det ene bildet har min frøken fått seg en blomst i "håret", den ble satt dit for å skjule en ripe på bildet. Men den ble ganske søt.Kvelden/nattens siste scrapp. Bilder fra i fjor sommer. Gikk tur til et vann og før vi rakk å stoppe henne hadde frøkna hoppet utti med alle klærne på. For hun ville bade. :)

7 kommentarer:

fru midas sa...

denne var skjønn Linn! Må si meg enig med deg der ;D Artig at du har alle bildene i svart/hvitt (sepia?) og kun farge på det med Ronja på <3 kjempefint med de blomstene rundt teksten:) fint mønsterark du har valgt også!

fru midas sa...

å, så søt den ble! Herlige farger du har brukt, og så fine unger da! <3 utrolig nusselig med den blomsten i håret! <3 ser jammen ta meg ut som om bildene er tatt på kjøkkenet i leiligheten vi hadde? ;)

fru midas sa...

hihi, syns den historien minner om en viss episode i bodø ;) Nydelig og enkel LO, herlig farge du har brukt! Søtt med de froskene!

Anne M sa...

Mange herlige LOer! Så flink du er til å bruke mange bilder på samme LO!

Pia sa...

så super flotte layouts du har lavet

Vibeke sa...

Kjempeflotte Loer!!

Den 17 mai LOen var nyyyyydelig!!!:)

Mokka sa...

Wow! Så mange fine LOer!! Og ja, det er lov å skryte uhemmet av seg selv. ;)