onsdag 19. juni 2013

Årets oppdatering... ;)

Jeg er helt håpløs. Lover å bli flinkere til å blogge. Lover gull og grønne skoger og klarer ikke å innfri. ;)

Må bare innrømme at når sommern nærmer seg så minsker scrappelysten. I tillegg føler jeg at jeg har vært så lenge borte fra scrappeverdenen at jeg er helt på bærtur. Ikke har jeg handlet scrapp siden...krigens dager, så det er jeg jo bare nødt til å gjøre noe med. ;)

Uansett, jeg har en bunke LOer som ikke er publisert. De lagde jeg på SteinkjerScreppa i vår, og de har bare ligget her å samlet støv. Må tydeligvis friske opp fotokunnskapene også, for makan til skjevt foto av LOen. Det er bildet som ble tatt litt sånn på halv 12, ikke LOen som er laget så skakk. ;)

Får benytte anledningen til å takke for et helt FANTASTISK treff. Jeg satt sammen med de KULESTE, HERLIGSTE, SPREKESTE og mest SEXY damene på hele treffet. Glad jeg fikk bli kjent med dere. <3>

Min herlige og kreative 4 åring. Sminker seg støtt og stadig, med og uten lov. Sta, egen, bestemt og verdens beste Vilja. Såklart! ;) 

 Meget passende ord, klippet ut fra bokark som lå i goodie-baggen på treffet - russisk porno eller noe i den duren. Men fine ord. :D
2 kommentarer:

lillesmor sa...

Men så hyggelig å se at du endelig scrapper litt igjen Linn!!
Det er alltid gøy med nytt stæsj, men siden du har vært borte så lenge, så vil jo alt du har nærmest være nytt;-)
Herlig frøken du har, og synes bakgrunnen din stod så godt til bildet!

*marion* sa...

Så utrolig nydeligt det bilde er da=)