torsdag 19. april 2012

Kreativt påfyll

Sent, men godt kommer resultatet fra Steinkjer Screppa. ;) Ikke stort å vise frem egentlig. 

Samme helgen som scrappetreffet var arrangerte vi navnefest for junior. Så fredag var det pynting av lokalet, så til Steinkjer med junior for å pakke ut scrapp. Så ble jeg bare gående å se på det de andre hadde laget. Lørdag var det navnefest (får komme tilbake med bilder derifra senere), og på kvelden ble det en liten tur til Steinkjer igjen. Søndagen ble det også bare noen timer. En oppstykket helg, som i fjor. Men jeg erklærer herved at jeg til neste år ikke skal ha med unger, ikke skal ha navnefest eller andre typer arrangement på samme helg. Da skal jeg bare dra helt alene. ;)

MEN, helgen ga meg masse inspirasjon, selv om jeg ikke fikk scrappet stort. Det var en fryd å gå rundt å se på hva de andre hadde skapt. Det var godt å bare sitte der samme med alle disse dyktige menneskene og kjenne på den gode energien av all kreativiteten som sydet gjennom rommet. Ja, litt sånn halleluja-stemning blir det. ;)

Det var gøy å se igjen ScrappeHus gjengen, selv om man ikke fikk snakket så mye sammen som man skulle ønske. De er dypt savnet.

Møtte også mange andre spennende folk, blant annet Åshild som jeg ble sittende sammen med. Hun hadde praktisk talt tatt med seg hele scrapperommet, til stor fornøyelse for oss andre.
Hun inspirerte meg til å sette i gang med drodling, og nå vil det ingen ende ta! ;) Jeg ble så konsentrert om drodlingen på treffet at jeg oppdaget knapt at jeg siklet. :O
Fikk låne disse kule stjernestemplene av henne som kommer i salg til helgen. *vil ha*
 
Av "splætter-arket" man har under når man scrapper og søler, scrappet jeg en art journal. Ser nå at jeg har skrevet at døde fisker svømmer, men de flyter vel strengt tatt bare med buken opp. ;) "BARE DØD FISK FLYTER MED STRØMMEN!", jeg må få fikset den en dag. ;)
  Har også scrappet mitt første påskeegg - gjorde det før påske da. ;) Ble ganske fornøyd. 
Det var junior som fikk det, og nå vil 2 store søstre ha likens med rosa blomster. ;)


Kjenner at scrappetørka jeg var inni etter jeg flytta ut av ScrappeHuset er i ferd med å slippe taket. Og GODT er det! :D 
Ha en kreativ dag alle sammen! :D

6 kommentarer:

*marion* sa...

Hei Kjæreste Linn*klem*
Håper at eg snart har muligheten til å treffe både deg å gjengen , for noen herlige sider du har laget , likte godt teksten på den denerste for ikke å snakke om de deilige fargene.
Det er ikke alltid ting blir som tenkt , her er det alt på en gang , 3 bursdager på samme uka og helg , konfirmasjon og flytting av butikk , føler en blir dradd til alle kanter og scrapping ereneste tilflukt igrunn fra en overtravel hverdag .
Klem Marion
Savner deg masse

Hildegunn sa...

Hei og takk for en flott helg!
Så jo denne LOen "live" og jeg må si at den er skikkelig flott! Du er så herlig med fargene dine :-)

Får håpe at du ikke greier å planlegge alt på samme helg neste år, men man vet jo aldri hva tiden bringer ;-)
Håper på masse oppdateringer her med nye ting etterhvert, nå som tørka har gitt seg.

Klem

Anonym sa...

JIPPI.......ENDELIG BILDA :) OG FØR EIN FANTASTISK PÅSKE, FADDER TONE LIKER.

ps: kem fikk godisen i påskeegget te junior ??

linn kr/sykepleier sa...

Det va heile slekta som åt, Tone. Vi fylt d med snop på navnefestn! ;)

Anonym sa...

Heeeile slækta du liksom...hihihih

Torill sa...

KJÆRE vene! Denne har ikke jeg fått med meg! Så knallstilig den LOen ble, og så kjekt at du prioriterte SteinkjerScreppa innimellom alt dette! Men veldig koselig å treffe deg igjen! Blir liksom ikke like mye prat sånn når vi alle driver og farter og styrer:0)
Gleder meg til å se deg igjen neste år!
klems