søndag 19. februar 2012

Søndag blir ego-dag

Om jeg klarer å finne sengen i natt, så skal jeg bruke morgendagen på meg selv. ;D Jentene er dratt på vinterferie, og koser seg der. Junior og sambo er blitt syke, og man kan bare forestille seg hvor fælt de 2 mannfolka har det. ;) Nå har jeg sittet med sjuklinger i hele evigheten, så nå er det min tur til å ha litt "fri".

Så i morgen skal jeg scrappe. Kan ikke huske sist jeg gjorde det.

Har blitt så inspirert av vår alles kjære SUPERFLINKE Marion, som har fått egen SkoleStue i ScrappeHuset. Jeg har laget meg egne twins, og holder på å fikse fuglereir. Og jeg må være så unorsk at jeg skryter av seg selv og tror de kommer til å bli såååååååååååååååååå fine vet du.;)

Har du ikke besøkt SkoleStua ennå, så bør du gjøre det snarest - her er det mye inspirasjon å hente. :D

Her er jeg nettopp ferdig med å miste (spraye med glimmer mist) nykokte ostekluter (som snille Marion sendte meg i posten <3 )

Nymistede fimoleire-egg

Twines laget av hyssing og pro-markers.

Alle hjerter gleder seg til å lage noe flott med disse i morgen. :)
Ha en riktig god natt alle sammen! :D

4 kommentarer:

*marion* sa...

OIOI skal si du har kost deg da , å dette gleder eg meg til å se i bruk, utrolig kult å se andre bruke den infoen en selv tilrettelegger da blir såååååå inspirert sjøl eg da =)

Kjempeklemm Marion

Tonje sa...

Det høres velfortjent ut! Jeg har samme plan her ;) Har akkurat sendt snuppa mi avgårde på vinterferie, og er alene i huset, så nå skal jeg sette meg ned ved scrappebordet *gleder meg* Ønsker deg god scrapping!

Beatemor sa...

Høres ut som en skikkelig god plan. Kos deg skikkelig mye og med god samvittighet :-) Ha en fin søndagskveld! Klem

Linda Brun sa...

Herlige farger, spennende å se dem på prosjekter.
ønsker deg en herlig torsdag.