onsdag 12. oktober 2011

Høstferie | fanatisk turgåer

Høstferien tilbringer jeg og de søte små hos mine foreldre. Vel, muttra sitter nede på Kreta og lever herrens glade dager. Og sambo er på elgjakt. Hmm, noen som har det. Vel, uansett. Synes vi har hatt en meget aktiv høstferie. Vi har stort sett vært ute på tur hver dag. Og ellers har vi holdt oss i aktivitet på andre måter. Været har ikke vært noe å skryte av. Noen solglimt, ellers bare regn og snø. :D


Vi sliter med lillebror og hans evindelige skriketokter. Nå har mor i huset sett seg lei på dette og har bestilt time til kiropraktor på fredag. Kolikk vil vi ikke ha noe av. 


Når ikke junior har holdt oss våken har den minste prinsessen gjort det. Hun er skikkelig forkjølet og hoster til hun kaster opp. Fin måte å våkne opp på da jeg fikk en varm sprut kveldsmat i ansiktet natt til i dag. :(

Her har hun sloknet over en god bok. Dette er virkelig sin mors datter. ;)

1 kommentar:

-Aina- sa...

For noen herlige bilder av sovesnuppa di♥
Uff høres ikke noe særlig ut å ha en liten som skriker masse, og man ikke vet hva man kan gjøre for at det skal bli bedre.
Svigermora mi sier man skal ta morsmelk i sin egen munn, og gi dette til babyen.Viss babyen har kolikk, Da får han i seg enzymer.Hun gjorde dette med sin sønn, som skrek i 9mnd.Hun fikk tipse fra ei fra russland, der var dette helt vanlig...?
Etter hun begynte med dette sluttet skrikingen;)
Jeg var selv klar til å prøve ut dette, i tilfelle vår sønn ble som sin sønn.Noe vi heldigvis slapp å teste ut.
Ønsker deg en god helg