lørdag 17. september 2011

Liten Storm ● God krimVi koser oss. Ikke rart det, med en slik nydelig sønn i hus. Han blir mer og mer våken for hver dag. Tenk, det har allerede gått 1 uke siden han ble født. Tiden fremover kommer til å fly.
Som et minne om de små tottelottene og fingrene tok vi avtrykk av små tassene. Ikke helt vellykket med hendene - siden han liker best å knyte nevene, men føttene ble perfekte. Disse avtrykkene skal selvfølgelig scrappes. Se på de lange, tynne tærne. ♥


Se på nusselige prinsen. 
Klarer rett og slett ikke å se meg mett. :D


●●●●


Til slutt en anbefalning. :D
Blir en del lesing av bøker siden ammeperiodene er mange og lange. Avsluttet en kjempe bra bok i går: "De dødes bibliotek" av Glenn Cooper.
Boken er i samme sjanger som Dan Brown."Den 7. juli år 777 blir et guttebarn født på Isle of Wight. Det er en skjebnesvanger dag å bli født på, særlig hvis du er den syvende sønn av en syvende sønn.
I 1947 gjør arkeologer på Isle of Wight et helt eksepsjonelt funn, så urovekkende at det må skjules for all ettertid.
I mai 2009 går en drapsmann omkring i New Yorks gater, i mediene kjent som Dommedagsmorderen. Seks personer er hittil drept på høyst forskjellige måter, og befolkningen er vettskremt. Det eneste som knytter ofrene sammen, er at alle har fått et kort i posten - et postkort som kunngjør dødsdagen deres..."Herlig, underholdende krim som tilbyr spenning fra start til slutt. 
Anbefales! :D

3 kommentarer:

Eli sa...

Vakre Storm! - og så fint bilde av dere to <3 Nyt tiden til fulle :) - og den boka har jeg hatt liggende her lenge men ikke lest enda. Kanskje på tide? God helg :) Klem,E

Idun // Breidablikk sa...

nyyydelige lille storm <3

Pikekyss sa...

for en nydelig liten snusk ♥ nyt det!