mandag 13. juni 2011

Siste trimester

Da var vi hjemme fra Kreta igjen. Og nå blir det vel ikke flere sydenturer dette året. ;) Bilder kommer fra denne turen når jeg får lagt de over på pc'n. :)

Da var det tilbake til hverdagen før man tar siste rest av ferien i juli! ;) Neste uke er det tid for ny svangerskapskontroll også, bare et trimester igjen nå ;). Må vel snart begynne å handle inn til prinsen kommer. Tviler sterkt på at far i huset kommer til å tillate at jeg kler han (altså sønnen) i rosa prinsesseklær. ;)


28. Svangerskapsuke
Fostret vokser og utvikler seg med en forbløffende hastighet. Fostret har øyenbryn og øyevipper, og hodehår fortsetter å vokse. Øyelokkene er åpne og øynene er ferdig dannet. Kroppen skal nå bli fetere og rundere, og har i uke 28 bare omtrent 3% kroppsfett! Musklene blir stadig sterkere, og lungene er i stand til å puste luft, hvis fødselen skulle starte nå så vil den nyfødte sannsynligvis slippe å bruke respirator men kan ha behov for en pustemaske. Hvis man har behov for å sette i gang fødselen på grunn av svangerskapsforgiftning så vil man gjerne vente til uke 28 hvis det er mulig.

1 kommentar:

lillesmor sa...

Åh, kjære vene som tiden flyr... Du er jo 3 barnsmor hvert øyeblikk!!
Gleder meg til å se sydenbildene;-)