mandag 11. april 2011

Mitt første ordentlige scrappetreff

Har hatt en knall flott helg på Steinkjer hvor jeg har deltatt på SteinkjerScreppa. Et kjempe fint arrangement som jeg garantert kommer tilbake til neste år også. Tar hatten av meg for Torill! :D

Ikke nok med det. I tillegg hadde jeg gleden av å møte alle jentene (unntatt Elisabeth) fra ScrappeHuset for første gang. Ikke rart man koser seg i Huset, med så flotte jenter som samboere. :D Her skulle jeg gjerne lagt inn et av bildene vi tok av oss, men vet at jeg aldri i verden hadde fått godkjenning uansett så det får bli ved tanken. HOHOHOHO!

Her er en av 6 LOer som ble produsert på Screppa! ;D


Det er av minstemor som har tjuvlånt storesøsters DSI! Her sitter hun oppe i trappa i dyp konsentrasjon og tror ikke at noen ser henne. ;)


Og så et par detaljbilder, siden Vibeke synes at det burde man. ;P


3 kommentarer:

Vibeke sa...

JAAAA til detaljbilder!!!:)

Tusen tusen takk for et super koselig treff, Linn!! Utrolig hyggelig å endelig få treffe deg!! Du er bare så herlig!!:) Håper vi snart kan treffes igjen!!:)

Denne Loen din ble bare sååå kjempeflott!! Bildet er helt utrolig - detaljene er kule - alt er bare fint her!!:)

Nevnte jeg JAAA til detaljbilder, he he:)

Ha en fin dag, Linn :)

Torill sa...

HEI!!
Og takk for helga!! Så koselig å møte deg, jeg skulle så gjerne ha brukt mere tid sammen med dere i Huset... men du vet litt hit og litt dit;0)
Du scrappa så flotte LOer på treffet altså! Denne så jeg, men viste ikke at det var din! STILIG!!!

Og så heldig med Slice'n da!!!

Ann Cicilie sa...

Tusen takk for helga :) Ja, detaljbilder må til!

Jeg kommer til å bruke polaroidbildet som ble tatt av oss på en layout, enten dere vil eller ei, og hvorfor skal dere ikke ville, dere er jo så fine atte <3

Var skikkelig gøy å scrappe med deg, gleder meg til neste år allerede jeg :)