lørdag 5. februar 2011

Mine kreative samboere

Det var en mørk og stormfull aften og en meget fortvilet scrapper satt ved scrappepulten sin og slet med scrappemotivasjonen sin. Det gikk så langt at det nesten endte opp med scrappedepresjon, før scrapperen skjønte hva hun måtte gjøre.

Hun stormet inn i bloggene til sine samboere i ScrappeHuset, for å finne inspirasjon nok til å komme seg over kneika. Det ble en salig opplevelse. Inspirasjon i bøtter og spann.

Jeg er så himla heldig som har slike kreative scrappekollegaer som representerer et slikt bredt spekter av scrappestiler.Torill:


Torill, Torill. Hva kan man si om den damas stil. ;) Allsidig og kreativ. Nå ruler hun med sin røffe steampunk stil. Torill behersker det meste av de andre stilene også hun. Hennes kreasjoner er både tøffe, stilige, sukkersøte og freshe, men jeg hang meg fullstendig opp i steampunken. Hun har en kreativitet vi andre kan misunne henne. Metallpynt, maling, metallpynt, mist, metallpynt og steintøffe detaljer. Dette er noe alle burde prøve seg på, og inspirasjon finner du i bloggene hennes. :D

Denne var skikkelig spennende å lage. Jeg var veldig usikker på denne steampunk-stilen. Men jeg fant ut at jeg fikk bare pøse på med svarte detaljer. Jeg malte derfor det meste av pynten med svartmaling og pakket på. Veldig vanskelig å ta bilder av en svart LO på natta, men man ser bedre om man trykker på bildet. ;) DETTE VAR SPENNENDE! Dette skal jeg gjøre flere ganger. :D Takk for inspirasjonen, Torill! :D


Iselind:

Typisk Iselind stil er lekre minimalistiske, cluster LOer, med et hovedfelt og så en spennende detalj ut mot en av kantene. Tålmodige Iselind klipper ut detaljer og motiver fra mønsterark og bruker på sidene sine. Mist-dronning, og hyppig bruker av revne, sotede, rufsete kanter. Blomster, bling, tiny alpha, tekststriper, sterke farger, knapper og hjemmelagde blomster, det er Iselind det. ;)

Her er min Iselindiserte side. Den var en fryd å lage. Meeeen jeg kjenner at jeg ikke er laget for å klippe ut innviklede mønster, tålmodigheten strekker rett og slett ikke til.Elisabeth:

Her i gården råder det stilrene og oversiktlige LOer. Elisabeth er en razer på tekst, ofte fylles halvparten av sidene hennes med tekst. Hun er knall flink til å dokumentere hendelser og få de ned på papiret. Morsomme hverdagshistorier, og hendelser av litt mer alvorlig karakter. Her har de fleste mye å lære. ;) Typisk Elisabeth, når hun ikke printer ut teksten sin på pc'n, er hennes mange, flotte tekstsirkler/stempler/tags. Og monster, masse monster, alle slags monster pynter opp sidene hennes. ;) Stempeltrykk, knapper, stjerner og røff guttepynt. Harmoniske og velbalanserte sider - tyyyyyyyyypisk Elisabeth. :D


Denne trodde jeg skulle gå som en lek, for på mange måter er dette slike LOer jeg liker best. Men neida. Jeg sleit som en hund. Arkene ble jo ikke bra og sømmen ble helt crazy. Og ikke fikk jeg skapt noe harmoni med pyntingen heller. Men jeg fikk med monster. ;) Men morsomt å scrappe i en annen stil var det uansett ;)Ann-Cicilie:


Hun lager så KULE cluster-LOer med fargesterke, lekne detaljer. Hun bruker mange mønsterark, 1000 småtterier til pynt, alternativ pynt, blomster, blonder og bling. En splætt med svart maling, gesso eller mist. Thickers og journalingark og steintøffe vimpler overalt. Hysterisk morsomme titler: "Love Hurts", "Kollokvie" (ta en tur i bloggen så ser du i hvilken sammenheng disse er brukt. MOHAHAHHAH!). Festlige detaljer, f.eks: "Panic button". Korsting, rammer, knapper, sommerfugler, sirkler og detaljer på detaljer. Puh! Da tror jeg at jeg har med alt! ;)

Denne yter ikke stilen hennes rettferd i det hele tatt. Det var vanskelig å lage en side der alt ser så gjennomført ut som hennes, men likevel er smekkfull av detaljer og gjennomtenkte fiffigheter. :) Så man fikk satse på litt alternativ pynt, sterke farger og en småmorsom tittel. ;P


Vibeke:

Lag-på-lag-på-lag-på-lag. Hun tryller frem de lekreste kreasjoner med de søteste detaljer. Hun er helt rå på bølgepapp, rysjekanter, søm og blondeservietter. Hun redigerer bildene i et sjarmerende rustikk, antikk preg, noe som passer perfekt til scrappestilen hennes. Maling overalt, en klatt her og en klatt der. Et friskt sammensurium av blomster, bling, perler, pyntenåler, thickers, metallpynt, knapper, tags, tiny alpha, "tanntråd", chipboard og noteark. Hun lager en del ensfargede LOer med fargede detaljer, de er fabelaktige. En detalj jeg ikke har tenkt over før jeg begynte å studere stilen hennes, var at hun syr fast alt mulig, både titler og detaljer. Jeg DIGGET dette, og kommer til å stjele med meg ideen videre. ;)

Denne trodde jeg skulle bli aller verst å få til. Jeg synes slik lag-på-lag er laaaangt fra det jeg vanligvis scrapper. Men det var gøy. Ja, faktisk mest morsomt av alle stilene. Jeg puttet på ark etter ark og tenkte at dette kan aldri bli bra. Og så ble jeg kjempe fornøyd. Jeg skjønner nå hvorfor Vibeke scrapper så himla mye, dette var sjokkerende fasinerende. :D


7 kommentarer:

aina sa...

Bøyer meg i støvet...disse var kjempefiiiine! Scrapping er herlig! Ha ei flott helg :-))

lillesmor sa...

Så flink du har væt til å scrappe så mye, og så bra det ble!! Gjenkjenner stilen med en gang, så du har gjort en god jobb med å lifte stil! Digget "sommerrumpe" og "princess".

Vibeke sa...

Må si det her også: Dette er helt rått, Linn!!! Du er sååå flink!!! Tusen takk for alle de fine ordene dine :):)

Torill sa...

Smelt!! Du er bare så hærlig da!! Skulle tro du ville bli en av oss i Huset med slik smisk... Hi hi - jammen du er jo det jo!;0) KNALLFINE LOER - og takk for gode ord!
KLEMS

*marion* sa...

Elsker måten du hånterer utfordringer på er helt måløs , fantastisk herlige , lekkre å kreative loer fra deg
klem

Elisabeth Helland sa...

*tårer i øynene* søte bo-kollektiv-venn! du er vel god som gull, og vettu, jeg synes absolutt du har klart et STORT mesterverk i denne scrapperunden din.....og ordene dine....vel, de legger jeg inn i hjertet og kan bare respondere og si at du er en STOR inspirator...
-klem til deg med ønske om ei fortsatt gooood helg

Lene sa...

Så utrolig stilige ! Skjønner godt at du er glade i dine huskollegaer!