fredag 31. desember 2010

TOPP 10

Da er vi ved veis ende, og vi ønsker snart et nytt år velkommen. Jeg har ikke fått scrappet så mye som jeg skulle ønsket. Egentlig har jeg lyst til å scrappe 100% og jobbe et par timer på kveldene, istedet for motsatt som det er pr dags dato. ;)

Lite scrapping eller ikke, det er tid for årets:Vi starter som seg hør og bør med plass 10:

En LO om vår lille familie med tittelen: "Heime er der hjartet bur". Synes denne ble så søt med huset vårt (som senere ble en del av ScrappeHusets logo), sola og hjertene.


Plass 9:

Da jeg så bildet av babyen som river foreldrene i håret i avisen så visste jeg hva jeg måtte gjøre. Jeg kunne ikke fått bedre "pynt" til denne siden om vår temperamentsfulle frøken. En kraftfull og morsom LO synes jeg.


Plass 8:

Denne fargeklatten synes jeg ble fiiin. Herlig fargekombinasjon og lekne detaljer. Bakgrunnsarket fra Studio 2 Mers gjorde denne siden til en fryd å lage.Plass 7:

Denne er det ikke mange dager siden jeg scrappet, men her synes jeg alt klaffet. Vi fikk verdens fineste barnehagebilder og da var det ikke noe problem. Ville ha en LO med stramme linjer og sterke farger, og denne ble akkurat som tenkt.


Plass 6:

Denne LOen ble ikke estetisk vakker, men den ble festlig. Her har jeg lagt fokus på humor og histore. Denne dreier seg om eldste frøknas mange tomme trusler om å ta bilen vår å flytte til sin mormor & morfar. Hun har til og med tenkt å fly avgårde med huset vårt ved hjelp av ballonger. Synes denne fikk et artig utseendet og prinsessen selv ble meget fornøyd.

Plass 5:

Denne er vel egentlig ikke en høydare sånn utseendemessig heller. Denne inneholder symbolikk og en sår historie om søskensjalusi. Eldste frøkna synes hun forsvant i huset sitt etter at hun fikk seg lillesøster. Stjernene som er brukt som pynt symbolisere søskenforholdet. Den grå, lille stjernen er lillesøster som er foran og tar mye plass. Og den rosa, store bak med perler symboliserer storesøsteren som har fått en viktigere og spesiell plass i familien.


Plass 4:

Nok en LO laget av Studio 2 Mers ark, og det utgjorde hele LOen. Jeg bare klistret på bildet og skrev tekst i "bølgene" og så var jeg ferdig. Jeg var strålende fornøyd over denne steintøffe og freshe siden. Alt klaffet! :D


Plass 3:

En LO totalt forskjellig fra andre sider jeg har scrappet, men jeg ble STORFORNØYD!!! Gjennomført, dus og harmonisk synes jeg denne ble. Fabelaktig flott må jeg si. Hohoho! Så synd at det er unorskt å skryte, for jeg er tydeligvis god på det! :D


Plass 2:

Denne ble lagt i hui og hast. Jeg har hukommelse som en gullfisk og hadde glemt å levere bidrag til ScrappeHuset. Denne ble hurtigscrappet på noen minutter og jeg bare kastet sammen ting jeg fant overalt. Jeg knipset bilde og la inn i bloggen. Det var ikke før dagen etter at jeg virkelig så for et MESTERVERK av en LO jeg hadde laget. De NYDELIGE fargene som var bare helt SMASHING sammen. De NUSSELIGSTE detaljene gjemt inne blant de VAKRE blomstene. Og det bilde....SINNSYKT LEKKERT! ;D


Plass 1:

Denne rammen ble gitt til en venninne/kollega av meg til jul. Ja, det er vel ingen tvil om at jeg ble sjukt fornøyd med denne. Alt gikk over all forventning. Det var så gøy å lage den at jeg bare satt og humret. Alt klaffet. DEILIG, NAIVISTISK og i BESTE SYKEPLEIERSTIL!!!!!! :D Hohohohoho! NYT DEN! ;D


Herlighet. Bra toppen på listen var nådd, før det tok helt av her! ;DHa et riktig godt nyttår. :D11 kommentarer:

Hege sa...

Herlig topp 10 liste! Det kan vel være så unorsk det bare vil, men jeg synes godt du kan skryte, for her var det mye lekkert (og variert). Jeg elsker de lekne fargeglade sidene dine, samtidig som du også mestrer det helt sarte ("tornerose"). Tusen takk for masse inspirasjon.

Ha et riktig godt nytt år!

Elisabeth Helland sa...

fargene dine, og lekenheten din er eksepsjonelt fantastisk......
gleder meg til å se hva mere du skal trylle frem i dette nye året som står ubrukt foran oss....ha en superduper feiring i dag...
klem

Kristin Langnes sa...

Fy søren, så mye flott her og mye inspirasjon å hente! Herlig med lekne og humoristiske LO'er!

Ønsker deg et kreativt år i 2011.

Takk for inspirasjon, jeg hadde stor glede av å lage min topp-liste også!

Torill sa...

Så masse hærlig! Du leker!!!
Knallflotte LOer du har funnet - og digger den nye headeren!!! <3

Tusen takk for at flott og inspirerende 2010 - og jeg gleder meg allerede til 2011!
GODT nytt scrappeår!!
klems

Gunn-Elin sa...

For ei flott og inspirerende topp 10 lite. Jeg koste meg og studerte hver LO :) Tusen takk for at du deler.
Klem Gunn-Elin

-Aina- sa...

ÅÅ jeg bare elsker dinne kreasjoner... så masse lekkert lekent og vakert♥

Tomme trusler var bare såå herlig:)

Og tornerose såå vakker♥
Du er en allsidig scrapper

Ønsker deg gog dine et godt nytt år

Sonja sa...

Di 10 på topp-liste var fantastisk flott, og variert!! Du er veldig flink med klare, sterke farger, og du får formidla historiene på en morsom måte. Samtidig dukker det opp sarte, vakre kreasjoner (som den med babyen med ein arm over seg, sukk, nydelig!!).

lillesmor sa...

Som jeg har kost meg med å se igjen disse nå! Digger din lekne og humoristiske stil, men også det at du er så flink til å lage loer ut fra snuppas perspektiv om det å være søsken. Det kan jo ikke bare være lett nei..
Håper du får et lekent og kreativt år i 2011 også.

Bente Fagerberg sa...

Så mye fint her da gitt!!
Jeg liker så godt sånne ti-på-topp lister.

Anonym sa...

underbar topp 10 lista. tack för ditt besök hos mig, var ju tvungen att titta in hos dig, o vilken tur att jag gjorde det, en himla massa fint här. kram

R-15 sa...

6'ern = herlig, HERLIG!! :-))