lørdag 24. juli 2010

Sykkelvogn er kult!

Vi hadde lenge ønsket oss sykkelvogn til våre 2 frøkner, og endelig tok sambo affære og kjøpte en. Ungene var i ekstase, og var MEGET fornøyde med sitt nye kjøretøy. Hadde man fått noe annet vær enn regn og nå, så hadde vi fått brukt den litt mer enn jomfruturen. ;P

Den ene turen vi fikk tatt, så syklet vi til nabo-grenda. På de fantastisk smale veiene vi har her på Frøya så er det med livet som innsats man sykler/går langs veien.

Vi syklet opp til et vann og grillet der. Minstemor vandret fritt og endte opp bak noen kantsteiner hvor hun tilbrakte mye tid med bare å stå der rett opp og ned (se bildet). ;D


Blomsterpiken som synes at blomstene er så tunge å bære på (kanskje det var samvittigheten som var tung, i og med at orkideene er fredet ;O ).

En liten luring titter frem.

Ved veis ende, før man tok fatt på den risikofylte hjemturen langs Frøyas hovedvei, på størrelse med en middels stor sti. ;)

4 kommentarer:

Ann Cicilie sa...

Nydelige bilder! Sykkelvogn er gull verdt, svigers har en stående hos seg i sommerhuset og den blir flittig brukt :)

Risky business å bevege seg fremover med annet enn bil på norske veier ja!

Anonym sa...

IIIIK dere har jo plukket blomster som ikke er lov å plukke ;) en fredet orkide.

linn kr/sykepleier sa...

Ups! ;D

lillesmor sa...

Herlige bilder Linn!
Sykkelvogn er supert - bare det er vær til å bruke den. Vi kjøpte også en som har vært altfor lite i bruk. Tror den må frem igjen snart:-)