lørdag 25. april 2009

.:En herlig dag:.

Sol og varmt og deilig. Hadde det ikke vært for den digre kulen på magen som fortsatt er der. :/ På tirsdag blir det tur til St.Olavs Hospital på overtidskontroll, håper på å bli igangsatt på onsdag.
Har tatt noen bilder av frøkna i dag i ballerina og "prinsesesse" kostymet. Har klart å slette photoshopen, så jeg prøver å lære meg å beherske Gimp. Ikke helt det samme synes jeg. Men jenta var nydelig, flink og tålmodig.


Ellers så har gubben fikset søndagsmiddagen - så i morgen står det gås (ikke sjøldaua) på menyen. :D Det ble en smakebit på vår gravide pus "Gutt" også, som lå på trappa så tålmodig og ventet.
Far i huset har tenkt å lure datteren til å bli smittet av hans entusiasme for friluftsliv, så i kveld skal de 2 ligge i telt. Det blir ikke noen lang tur i første omgang, men bak huset er langt nok når man aldri har tilbrakt en natt i sovepose eller et blafrende telt. Dette blir spennende. :DØnsker dere ellers en trivelig og avslappende helg. :D

3 kommentarer:

Eli sa...

Du ser så herlig frisk ut :) Håper at du føler deg sånn også selv om du nok gjerne er litt lei av å vente på prinsesse nr2. Kos dere i finværet og enda en gang lykke til med fødselen :) Klem, E

linda sa...

fiiine magen. tenk snart er den borte... kos deg de siste dagene...

så flotte bilder av familien din... det ballerina-rygg bildet var jo helt praktfullt!!

ha en fin helg :D

Vibeke sa...

Nyyydelige bilder!!:!)