lørdag 6. desember 2008

.:før-etter stue/kjøkken:.

Flere etterlyser bilder fra vår store oppussingsprosjekt, så her kommer det. Først et par oversikttegninger for lettere å skjønne rominndeling og hvordan det var/er her. Her er sånn det så ut da vi overtok bruket.Sånn skal det se ut når vi er ferdig.Bilde er av kjøkkenet slik det var etter vi flyttet inn. Et lite og trangt kjøkken, som var veldig grønt ;).Her er innredningen revet vekk.Her har alt på veggene måtte bøte med livet.Utlekting og isolering.
Her har vi fått på veggplater og takplater. Litt rotete bilder. De er flere uker gamle, men de nyeste jeg har.
De første bildene ble tatt da vi var på visning av huset. En skikkelig gammel, sliten og skjeiv stue, men vi synes den hadde potensialet (litt dårlige bilder, trodde jeg skulle ta så masse senere ;D )
Her har vi begynt å rive av det som var på veggene. Lag på lag på lag. Ikke mye isolasjon her gitt, kun plater og tapeter.
Gulvet var skjeivt og hellet ganske mye. Vi bestemte oss derfor for å fjerne det gamle og legge nytt. For en jobb (for byggmesteren). Men med en mester i hus gikk det kjapt.

Se, på 1-2-3, så var gulvet på plass.

Så fikk byggmesteren en ide. Hva om vi gjorde om på kjøkkenet og stua? Istedet for den store stua, så kunne det bli et stort kjøkken/allrom. Så kunne det gamle kjøkkenet (se bilder lengre ned) bli stue. En god ide, såklart. Så sagt, så gjort. De gamle vinduene ble skiftet ut, og erstattet med noen kjempefine som minner mer om de som opprinnelig sto der i gamle dager.
Sånn ca slik som det her har vi tenkt å få det på det nye kjøkkenet. Med spisebord og stoler i den andre enden av kjøkkenet.
Skal se om jeg får tatt noen nye bilder i løpet av helgen.

3 kommentarer:

Unknown sa...

ser ut som dokker har kjøpt dokker arbeid der gitt. :) MEn blir sekkert fint når d e færdig da!!

Inas lune hjørne. sa...

For et prosjekt dere har hatt (og har?). Men helt sikkert skikkelig spennende og!!

Ann Hedvig sa...

Wow, for en jobb dere har gjort og gjør!

Digger det store kjøkkenet/allrommet, ett slikt kunne jeg ønske meg også.

Ha en trivelig førjulstid!